Verras je Klanten en Collega’s dit jaar

Vraag een proefpakket van het lekkerste relatiegeschenk voor kerst aan!

Kerst 2024 staat weer voor de deur, en dat betekent tijd voor gezelligheid, warmte en natuurlijk het uitwisselen van cadeaus. Wil je dit jaar je klanten en collega’s verrassen met de lekkerste relatiegeschenken voor Kerst? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ons assortiment van relatiegeschenken biedt voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor je klanten of een attent presentje voor je collega’s .

Van luxe exclusieve kazen en delicatessen tot gepersonaliseerde serveerplanken en kaasschaven. We hebben het allemaal.

Heerlijke relatiegeschenken voor kerst

Onze relatiegeschenken worden met zorg uitgekozen en zijn van hoge kwaliteit. We begrijpen dat het vinden van het perfecte cadeau soms moeilijk kan zijn, maar met ons uitgebreide assortiment hoef je niet verder te zoeken. Daarnaast bieden we ook internationale verzending, zodat jouw cadeaus op tijd bij je klanten en collega’s zijn.

Dit Kerstseizoen 2024, maak je klanten en collega’s echt blij en verras ze met de beste relatiegeschenken die ze nooit zullen vergeten. Vraag vandaag nog een proefpakket aan (een proefpakket is voor klanten met een budget vanaf €25 en minimaal 100 pakketten)  Laat de warmte van de feestdagen in huis stralen!

Relatiegeschenken voor Kerst

Relatiegeschenken versterken de band tussen bedrijven en klanten. Ze tonen waardering en creëren een positieve indruk die leidt tot langdurige relaties.

Verloren klant

Je hebt ze vast, de klant die overgestapt is naar de concurrent, waarmee je een jarenlange relatie had. Vergeet ook hen niet een relatiegeschenk te sturen. Haal de banden weer aan. Met onze kerstgeschenken maak je indruk. Vergeet het standaard flesje wijn of afgezaagde bonbondoos. Maak indruk en haal ook deze ogenschijnlijk verloren band weer aan deze kerst. Zeker weten dat je een berichtje krijgt en dat er weer een opening ontstaat!

Respecteer het milieu

Wij vinden dat een relatiegeschenk dat grotendeels “op” kan, per definitie beter is voor het milieu dan allerlei goedbedoelde prullaria. Ons uitgangspunt is dan ook 90% heerlijke foodproducten die nooit de prullenbak zullen zien (vergeet de eeuwighoudbare ragouts, soepen en smeerkazen die niemand eet) Bij ons is ieder product een super lekkere en bijzondere delicatesse. En 10% duurzame, bruikbare non-fooditems, eventueel met logo. Laat met onze relatiegeschenken zien dat je geeft om onze planeet.

Passende verpakkingen

Er is niets zo frustrerend dan een relatiegeschenk of kerstpakket dat in een veel te grote cadeauverpakking zit. Ook dit is mega belastend voor het milieu. Denk aan alle “lucht” die wordt vervoerd. Daar doen wij niet aan mee. Wij zorgen voor passende verpakkingen en zo weinig mogelijk vulmateriaal.

Maak het relatiegeschenk en kerstpakket persoonlijk

Als je de lekkerste relatiegeschenken voor kerst gaat geven. Zet dan die extra stap door het pakket persoonlijk te maken. Nooit zul je méér response krijgen op je geschenken dan een handgeschreven kaart. Wij begrijpen als geen ander dat dit soms lastig kan zijn. Bijvoorbeeld als je +1000 klanten en collega’s hebt.

Toch is dit mogelijk. Pak je directeur bij de mouw en laat haar/hem een handgeschreven kaartje schrijven. Laat haar/hem een kerstbericht schrijven vanuit het hart! Van dit kaartje maken wij een digitaal document. Wij laten dit, na jouw goedkeuring, drukken en voegen het toe aan alle relatiegeschenken en kerstpakketten. Hoe gaaf is dat?!

Samen vieren we de mooiste kerst!

Tijd tot kerst 2024!

2024/12/25 15:39:12

Ontvang een proefpakket en vul onderstaande formulier in. Een proefpakket is voor klanten met een budget vanaf €25 en minimaal 100 pakketten. Laat de warmte van de feestdagen in huis stralen!

    Wat zijn je gegevens?

    We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    (* = altijd invullen)